Tarta cu zmeura
8 de serviri
Timp de preparare:35 min 
Timp total:3 hr 35 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Decupati 8 mini blaturi, folosind 8 inele de tort. Asezati fiecare inel pe cate o farfurie si ungeti-le cu gem de zmeura.

    2. 2

      Amestecati Philadelphia, iaurtul si zeama de lamaie cu un mixer electric.

    3. 3

      Lasati gelatina sa se inmoaie in 150 ml de apa rece timp de 10 minute. Adaugati 75 g de zahar si amestecati pana cand gelatina si zaharul se dizolva. Combinati cu crema Philadelphia, amestecati si, apoi, turnati pe cele 8 blaturi.

    4. ImagePRO TIP Folosind o forma de tort, puteti gati un cheesecake mare cu aceleasi ingrediente.

    5. 4

      Deasupra cremei, asezati 400 g de zmeura si refrigerati pentru 3 ore (daca crema este prea moale, puneti zmeura dupa ce ati racit prajitura timp de o ora).

    6. 5

      Inainte de servire, scoateti cu grija tartele din inelele de tort. Puneti restul de 200 g de zmeura si intindeti gemul de zmeura. O tarta contine doua portii, astfel ca le puteti taia pe jumatate, inainte sa le savurati.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Omleta vegetala cu Philadelphia

    clockTimp total:25 min