Taco de vita
4 de serviri
Timp de preparare:20 min 
Timp total:30 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Intr-un bol, combinati avocadoul, ardeiul iute, ceapa, rosiile cherry si coaja de lamaie.

    2. 2

      Intr-un bol separat, amestecati zeama de lamaie, crema de branza si coriandrul. Bateti impreuna, apoi adaugati si mixul de avocado. Condimentati dupa gust cu sare si piper negru.

    3. 3

      Incingeti o tigaie la foc mare. Adaugati putin ulei si, cand se incinge, puneti friptura. Imediat dati focul la un nivel mediu-mare. Gatiti pentru 2-3 minute per parte, pana este gata (in functie de preferinta dumneavoastra). Puneti carnea pe o farfurie si cortati-o cu o folie de aluminiu. Se lasa pentru 10 minute.

    4. 4

      Dupa cele 10 minute, taiati friptura in felii subtiri.

    5. 5

      Pentru a asambla fiecare taco, umpleti o foaie de taco cu o parte din crema de branza si salsa de avocado. Se acopera cu cateva felii de friptura si se orneaza cu coriandrul suplimentar.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Sandvis cu carne de vita

    clockTimp total:25 min