Risotto Verde
4 de serviri
Timp de preparare:30 min 
Timp total:30 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Curatati prazul si dovleceii, taiati-le în rondele si prajiti-le într-o cratita cu untul si 2-3 linguri de bulion. Adaugati orezul si prajiti-l în sos timp de 2-3 minute, amestecand continuu.

    2. 2

      Se toarna vinul alb, se lasa sa se evapore si se gateste risotto, adaugand bulionul putin cate putin si amestecand des. Se spala lamaia, portocala si busuiocul, se iau 2 fasii de coaja de citrice si se toaca marunt cu frunzele de busuioc.

    3. 3

      Cand orezul este înca al dente, opriti focul, condimentati cu sare si lasati-l timp de 2 minute. Serviti-l pe farfurii si presarati-l cu gremolata pregatita si crema Philadelphia.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Macaroane cu branza, sunca si porumb dulce

    clockTimp total:30 min