Risotto traditional
4 de serviri
Timp de preparare:30 min 
Timp total:30 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Curatati cicoarea, taiati-l in benzi, spalati-l si uscati-l. Curatati si tocati marunt ceapa , prajiti-o usor intr-o cratita cu untul si slanina , adaugati orezul si prajiti-o in sos timp de 2-3 minute, amestecand continuu.

    2. 2

      Adaugati ¾ din cicoare si pastrati un sfert, pe care il veti folosi pentru décor. Amestecati-l cu vinul alb , lasati-l sa se evapore si gatiti risotto, adaugand bulionul putin cate putin si amestecand des.

    3. 3

      Cand orezul este inca al dente, opriti focul si adaugati o treime din crema Philadelphia . Se amesteca si se lasa orezul sa se raceasca timp de 2-3 minute acoperit. Se serveste pe farfurii si se pune o lingurita de Philadelphia si restul de cicoare rosie in centru.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Omleta vegetala cu Philadelphia

    clockTimp total:25 min