Fusili cu ardei
4 de serviri
Timp de preparare:50 min 
Timp total:50 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Spalati ardeii, uscati-i si prajiti-i pe gratarul cuptorului timp de 30 de minute, intorcandu-i pe toate partile. Transferati-i intr-un castron, acoperiti-i si lasati-i sa se raceasca. Indepartati coaja, semintele si continutul, apoi taiati pulpa in cuburi.

    2. 2

      Faramitati painea cu ajutorul unui blender, apoi adaugati 2 linguri de ulei si painea si gatiti, pana ce aceasta devine crocanta si capata o nuanta aurie. Incalziti uleiul ramas intr-o tigaie, adaugati nucile de pin si gatiti-le usor pana se rumenesc. Adaugati ardeii si o mana de frunze de patrunjel tocat, apoi condimentati cu sare.

    3. 3

      Gatiti pastele in multa apa clocotita cu sare, scurgeti-le al dente, condimentati piper si adaugati Philadelphia Light. Serviti imediat.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Macaroane cu branza, sunca si porumb dulce

    clockTimp total:30 min