Cheesecake Très-choc
10 de serviri
Timp de preparare:1 hr 
Timp total:6 hr 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Pregatiti baza cheesecake-ului amestecand biscuitii cu ciocolata, adaugati untul topit si amestecati bine. Raspanditi amestecul obtinut pe baza unei forme de tort circulara cu diametru de 22 cm, unsa anterior si tapetata cu hartie de copt. Apasati bine cu ajutorul spatelui unei linguri sau cu mainile si puneti baza in frigider timp de o jumatate de ora sau in congelator timp de 15 minute pentru a se intari.

    2. 2

      Pregatiti 3 boluri si inmuiati 250 g Philadelphia in fiecare. Topiti separat cele trei tipuri de ciocolata si adaugati-le in fiecare castron care contine Philadelphia. Se inmoaie gelatina pentru fiecare crema (cate 3 g fiecare) si se dizolva in doua linguri de frisca. Utilizati trei boluri diferite: unul pentru fiecare tip de ciocolata. Se amesteca fiecare amestec cu 20 g zahar pudra fiecare. Scoateti baza din frigider sau congelator si turnati mai intai crema de ciocolata neagra, apoi crema de ciocolata cu lapte si acoperiti in cele din urma suprafata cu ciocolata alba. Lasati-l la frigider timp de 4 ore.

    3. 3

      Inainte de servire, ornati prajitura cu fulgi de ciocolata, in functie de preferinta.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Omleta vegetala cu Philadelphia

    clockTimp total:25 min