Cheesecake cu unt nesarat
8 de serviri
Timp de preparare:45 min 
Timp total:3 hr 45 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Pentru a face baza:
      Asezati 8 forme de inel metalic de aproximativ 6-7 cm diametru pe o tava de copt. Combinati biscuitii pisati cu untul topit. Impartiti amestecul intre matrite si apasati ferm in baze. Se raceste bine in timp ce pregateste umplutura.

    2. 2

      Pentru a face merele caramelizate:
      Puneti marul taiat cubulete in sucul de lamaie pentru a preveni rumenirea. Intindeti doar 125 g zahar in mod uniform pe baza unei tigai mari. Incalziti zaharul la foc mediu, fiind tot timpul atent. Zaharul va incepe sa se lichefieze la margini. Odata ce caramelul incepe sa se rumeneasca la margini, trageti spre centru. Incercati sa evitati amestecarea, dar rotiti usor si cu grija tigaia de maner pentru a amesteca. De indata ce se atinge o culoare uniforma de chihlimbar, scoateti tigaia de pe foc. Adauga cu grija untul. Acesta poate sari in tigaie, asa ca aveti grija. Adaugati merele si gatiti-le in caramel pentru cateva minute.

    3. 3

      Pentru a face umplutura:
      Inmuiati gelatina intr-un castron cu apa rece pana se inmoaie, apoi scurgeti-o bine. Intre timp incalziti sucul de mere. Adaugati gelatina inmuiata si amestecati pana se topeste. Se amesteca Philadelphia si restul de 85 g zahar pana se omogenizeaza. Se amesteca treptat sucul de mere in amestecul Philadelphia si apoi se introduce frisca. Impartiti aproximativ o treime din amestecul de cheesecake intre cele 8 forme. Completati cu aproximativ o treime din merele caramelizate si repetati din nou. Finalizati cu un strat de amestec de cheesecake si neteziti suprafata si apoi imprastiati peste treimea ramasa de mere.

    4. 4

      Pentru a decora:
      Chiar inainte de servire, folositi o carpa umeda si calda si implingeti usor de jos in sus pentru a incalzi formele pentru a scoate cheescake-urile. Decorati fiecare prajitura cu niste floricele si daca doriti, niste sos de caramel cu unt sarat.

    +

    S-ar putea să îți placă

    Image

    Omleta vegetala cu Philadelphia

    clockTimp total:25 min