Bilute cu bresaola si Philadelphia fara lactoza
4 de serviri
Timp de preparare:20 min 
Timp total:40 min 

Ingrediente

    Image

    Alternative de produse

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia LightAi chef să experimentezi?

    Explorează toate celelalte produse
    Image

    Știai că?

    Când termini de preparat mâncarea, nu este nevoie să arunci cutia de brânză.

    Inspiră-te! Dă click aici!

    Etapele de pregătire

    1. 1

      Spalati lamaia, uscati-o si radeti jumatate din coaja. Puneti deoparte o felie de bresaola pentru decor si taiati restul in cuburi foarte mici. Transferati Philadelphia fara lactoza intr-un castron si bateti-o cu o spatula pentru a o inmuia.

    2. 2

      Adaugati bresaola, coaja de lamaie si un varf de piper negru macinat si amestecati ingredientele. Luati o lingurita din amestec si formati o minge de marimea unei visine cu mainile.

    3. 3

      Aranjati bilele pe o frunza de spanac si repetati pasul pana cand terminati ingredientele. Puneti bilele la frigider timp de aproximativ 20 de minute pentru a le intari, apoi decorati cu bresaola ramasa taiata in fasii, putina coaja de lamaie si serviti imediat.

    +