Brand

Este o poveste a standardelor ridicate, calitate și prospețime, care traieste de la oameni pasionați, care au inceput cu un produs excelent și au gasit în continuare modalități de a-l face și mai bun.

De mai bine de 100 de ani suntem leaderii standardelor cremei de branza pentru a va oferi gustul minunat pe care il iubiți, deoarece noi, la Philadelphia, credem ca bunatatea produselor lactate face ca fiecare zi să fie si mai placuta.

1872

Aici a inceput totul, cand William Lawrence a inventat prima crema de branza din New York. Misiunea sa a fost sa aduca o experienta noua, un gust proaspat si bogat pe piața branzeturilor.

1880

”Philadelphia” este adoptată pentru prima data ca nume de marca. Aceasta poarta numele orașului Philadelphia, considerat la acea vreme ca fiind casa alimentelor de calitate superioara.

1903

Compania Phenix Cheese din New York cumpara marca Philadelphia.

1920s

Oscar J. Links se alatura companiei si pasiunea sa pentru crema de branza stabilește noi standarde: durata de valabilitate extinsa, prospețime si gust, pastrate in ambalajele din folie de aluminiu.

1930s

In 1928 Kraft fuzioneaza cu Phenix Cheese company si introduce in 1935 prima masina automata de ambalat.

1960s

Singurul produs lactat cu prospețime garantata timp de 21 de zile – Philadelphia, este introdusa în Europa..

1980s

Philadelphia vine acum in diferite arome, procente de grasime. Pachetele din folie de aluminiu sunt inlocuite cu o ambalaje practice.

2009

Prospețimea are o forma noua. Pachetul in forma ovala este introdus și va deveni iconic pentru Philadelphia pana in prezent.

Astazi

Philadelphia inca inseamna cromozitate unica și prospețime racoroasa. Crema de branza # 1 din Europa.
William Lawrence
Philadelphia in 1880
Phenix Cheese Company - N.Y.
Oskar J. Links
Phenix Cheese Company
Philadelphia in Europa
Philadelphia in anul 1980
Pachet oval
Prospetime